VPN winteraanbieding

Mocht je nog geen VPN hebben dan is dit je kans om er voor een heel zacht prijsje één aan te schaffen. Deze aanbieding loopt van 18 december 2017 t/m 8 januari 2018.

Het gaat om de standaard VPN van ibVPN (Invisible Browser VPN). Uit eigen ervaring – ik heb het zelf namelijk ook – weet ik dat dit een zeer goede en betrouwbare VPN aanbieder is. Wanneer je nu een abonnement afsluit heb je drie jaar lang een goede VPN voor in totaal nog geen $40 (dus in € nog minder met de huidige koers).

Een Virtueel Particulier Netwerk?

Met een VPN (Virtueel Particulier Netwerk) leg je een digitale tunnel aan tussen het internet en je eigen apparaat (telefoon, tablet/iPad). Hiermee voorkom je dat een hacker (of netwerkbeheerder) stiekem meekijkt wanneer je gebruik maakt van je apparaat. Je bent niet alleen veel veiliger, maar je surft ook anoniem(er) op het wereld wijde web. Ideaal wanneer je vaak gebruik maakt van openbare (gratis) WiFi netwerken.

Met een VPN is het ook mogelijk om regionale blokkades te omzeilen en zo ook (tijdens je vakantie) vanuit het buitenland je vertrouwde Nederlandse TV-zenders te kijken. Dit doe je door je VPN op Nederland te zetten en vervolgens de Ziggo Go, KPN interactieve TV of Tele2 Online TV-app te openen. Een VPN  geeft je (wanneer je die op Nederland hebt ingesteld) een Nederlands ip-adres waardoor de gebruikte app denkt dat je in Nederland bent. Omgekeerd is het ook mogelijk om in Nederland buitenlandse zender te kijken die normaal alleen in dat land te zien zijn. Op de website van ibVPN is te zien welke landen je met de VPN in kunt stellen (momenteel 53).

Eén tip: Zorg er wel voor dat je WiFi hebt want TV kijken kost veel data!

ibVPN

Natuurlijk is het ook mogelijk om van een gratis VPN gebruik te maken. Die werken soms ook goed (als je een sterk WiFi signaal hebt), maar meestal vertragen ze de verbinding enorm en hebben ze vaak data- en/of regiobeperkingen. Bovendien  worden je gegevens vaak opgeslagen (en verkocht). Uiteindelijk gaat voor niks de zon op.

Op de website van ibVPN is te lezen dat ze geen Track Records bewaren, voor wat dat waard is natuurlijk.
Verder beschikt ibVPN over een Kill Switch (noodstopschakelaar ingeval de internetverbinding wegvalt) en werkt het op verschillende systemen: MacOS, iOS, Android, Linux, Windows, DD-WRT Routers, Xbox en Playstation.
Ook is het goed om te weten dat Netflix niet werkt met deze of een andere VPN. Laat je dus niks wijsmaken!

Mijn persoonlijke ervaring met ibVPN is altijd heel goed geweest, ook in het buitenland. Dus ik hoefde er geen twee keer over na te denken en heb mijn abonnement gelijk (na afloop) verlengd met deze aanbieding. Voor €1 per maand zit ik de komende drie jaar goed!

De aanbieding (klikbare afbeelding)

 

 

VPN super aanbieding

Philippe Geschreven door:

Op Dagelijkse Zaken schrijf ik over van alles en nog wat; gadgets, reizen, computers, eten, muziek, filmpjes etc. Eigenlijk alles wat het leven leuk en bijzonder maakt. Daarnaast schrijf ik (in opdracht) voor andere websites en heb ik een blog over mijn chronische darmaandoening. Wil je samenwerken of heb je een vraag? Kijk dan even op de 'Over' pagina.

Reacties Gesloten