Selfmade, de kiekjes van Heleen

Vanaf morgen 16 mei is tot en met 6 september 2014 de expositie Heleen van Royen: Selfmade  in het Letterkundig Museum te zien. Gelijktijdig verschijnt morgen ook het gelijknamige boek van Van Royen.

Ter promotie van boek en expositie was Van Royen gisteren te gast bij DWDD en deed daar – zoals wel vaker – menig wenkbrauw fronsen. Zo ook de mijne…

In het boek zijn ruim 200 selfies te zien die ze de afgelopen jaren van zichzelf maakte. Speciaal voor de expositie zijn de beelden ook nog met audiofragmenten opgeleukt.

Van Royen heeft een neusje voor het vinden van publiciteit. Zo is het haar ook nu weer gelukt de aandacht op haar boek en de expositie te vestigen.

Ik zal niet verklappen wat er tijdens de uitzending allemaal aan bod kwam maar kan wel zeggen dat presentator Matthijs en tafelheer Erben Wennemars met rode oortjes aan tafel zaten…..en ik thuis op de bank!

Een boek vol #Selfies – Heleen van Royen en Hans Aarsman – 14-5-2014

 

 

Ook voor boeken ga je naar bol.com

Philippe Geschreven door:

Op Dagelijkse Zaken schrijf ik over van alles en nog wat; gadgets, reizen, computers, eten, muziek, filmpjes etc. Eigenlijk alles wat het leven leuk en bijzonder maakt. Daarnaast schrijf ik (in opdracht) voor andere websites en heb ik een blog over mijn chronische darmaandoening.