Top2000 boeken

Vandaag zijn ze bezorgd, de drie Top2000 boeken. Afgelopen week bedacht ik me tijdens het luisteren naar radio2, waar ze al helemaal in de Top2000 stemming zijn, dat het wel leuk is om die boeken tijdens het luisteren naar de Top2000 te lezen.

Na even op internet te hebben gezocht blijkt dat ik deel 1 en 2 goedkoop tweedehands kan kopen. Deel 3 is tweedehands aanzienlijk duurder dan de nieuwe versie (….).

De gebruikte deel 1 & 2 boeken blijken na ontvangst gewoon in nieuwstaat te verkeren. Ze zijn volgens mij niet eens gelezen!
Het wachten is nu nog op de Nederlandse versie; groeten uit Grolloo. Die komt volgende week binnen. Voor die 5 euro extra kon ik die dan niet laten liggen, ook al zijn de recensies wisselend. Rijtje compleet (een straatje…).

Ik ben bang dat ik dit weekend al aan het eerste deel begin…….

Top2000 boeken

Realiseer me nu eigenlijk ook dat het druk gaat worden op het gebied van radio en tv kijken en luisteren: voor kerst is er natuurlijk Serious request… Dit jaar van 18 t/m 24 december vanuit Leeuwarden.

Update

Groeten uit Grolloo is vandaag nog bezorgd!

IMG_20131204_155830

December 2015

Het grote kijk- en luisterboek is nu ook in mijn bezit. Fijn lezen tijdens de komende Top2000 uitzendingen!

 

Top2000 kijk- en luisterboek

 

 

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Philippe Geschreven door:

Op Dagelijkse Zaken schrijf ik over van alles en nog wat; gadgets, reizen, computers, eten, muziek, filmpjes etc. Eigenlijk alles wat het leven leuk en bijzonder maakt. Daarnaast schrijf ik (in opdracht) voor andere websites en heb ik een blog over mijn chronische darmaandoening.