The Common Linnets live bij RTL Late Night

Gisteren, de maandag na het behalen van de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, zaten Ilse en Waylon oftewel The Common Linnets bij Humberto Tan’s RTL Late Night Show aan tafel.

Het werd een leuk interview waarbij wat dieper werd ingegaan op het ontstaan van de groep, de samenwerking, het winnende liedje, de tekst en de toekomst. Ook speelden ze drie nummers live in de show.

Het programma werd nog even verstoord door een ‘gek’ die zo nodig op tafel moest springen. Gelukkig werd hij snel afgevoerd en werd er verder geen aandacht aan besteed!

Calm After The Storm
Ilse en Waylon zingen Calm After The Storm – RTL LATE NIGHT

Love Goes On
Ilse en Waylon zingen Love Goes On – RTL LATE NIGHT

Stil Loving After You
Ilse en Waylon zingen Still Loving After You – RTL LATE NIGHT

Aan het einde van de uitzending mochten Ilse en Waylon een gouden plaat in ontvangst nemen voor hun album ‘The Common Linnets’. Grappig detail is dat Ilse twintig minuten later – dan was het inmiddels 13 mei – jarig zou zijn. Vroeg verjaardagscadeau zeg maar.

De plaat staat inmiddels in meer dan 12 Europese landen op nummer één en is volgens de platenmaatschappij “bijna niet aan te slepen”.

Gouden plaat voor The Common Linnets – RTL LATE NIGHT

Kijk hier de hele uitzending terug:
Afl. 86 – RTL Late Night

 

Lees hier ook mijn eerdere post over The Common Linnets en het songfestival. Wil je nog wat filmpjes zien? Klik dan hier.

Muziek (728x90)

Philippe Geschreven door:

Op Dagelijkse Zaken schrijf ik over van alles en nog wat; gadgets, reizen, computers, eten, muziek, filmpjes etc. Eigenlijk alles wat het leven leuk en bijzonder maakt. Daarnaast schrijf ik (in opdracht) voor andere websites en heb ik een blog over mijn chronische darmaandoening.