Over

Leuk dat je mijn blog bezoekt!

Ik ben Philippe, getrouwd, geen kinderen wel twee honden en woon inmiddels alweer een tijdje in Zoetermeer.

Bloggen is eigenlijk bij toeval op mijn pad gekomen toen ik enkele jaren terug door een chronische ziekte thuis kwam te zitten. Ik wilde wat doen maar had erg weinig energie.
Langzaam ontstond het idee om over mijn ziekte te gaan schrijven. Dat was mijn eerste blog en het begin van mijn leven als blogger
. Inmiddels gaat het gelukkig een stuk beter ook al ben ik niet genezen. Dat is helaas niet mogelijk.

Omdat ik het bloggen leuk vond maar ook over andere onderwerpen wilde schrijven ben ik met Dagelijkse Zaken begonnen. Ditmaal niet over één onderwerp maar over van alles en nog wat. Dingen die het leven leuk en bijzonder maken, dagelijkse zaken dus.

Omdat de onderwerpen op mijn blog nogal uiteen lopen is Dagelijkse Zaken moeilijk in een hokje te plaatsen. Het is geen gadgetblog, geen lifestyleblog en ook geen geen reis- of foodblog. Zelf noem ik het een lifeblog. Anderen zeggen weleens mixed blog.
Hoe je het ook noemt, internetters weten mij inmiddels te vinden; het afgelopen jaar bezochten meer dan 50.000 mensen de website (momenteel heb ik ongeveer 4500 unieke bezoekers per maand). Daar ben ik best een beetje trots op. Nu op naar het miljoen! :lol: 

Maar bloggen kost veel tijd en natuurlijk ook geld. Om de kosten te drukken haal ik mijn inkomsten deels uit de affiliatie links die ik bij bepaalde producten plaats.
Wanneer je via zo’n link een product koopt ontvang ik een heel klein percentage zonder dat het jou wat kost. Je steunt daarmee dus mijn blog!
Omdat ik zelf geen webshop of winkel heb ben ik volledig onafhankelijk en kan ik altijd mijn eerlijke, eigen mening geven bij alles waar ik over schrijf.

Heb je een suggestie of vraag, wil je gastblogger worden of heb je een een leuk product en wil je samenwerken?  Stuur dan een mailtje naar info@dagelijksezaken.nl.

Ik hoop dat je mijn blogs met plezier leest!

groeten,

Pнıʟıρρε

E-mail contact

De website verzamelt geen privacygevoelige informatie van bezoekers!
De informatieverzameling beperkt zich tot bezoekersaantallen, tijdstip, duur en herkomst (zie privacybeleid).