Samenwerking met bedrijven

Dagelijkse Zaken heeft momenteel ongeveer 150 unieke bezoekers per dag (4500 per maand, ruim 50.000 per jaar) waarvan het merendeel afkomstig is uit Nederland, gevolgd door België.

Ik help graag bij het onder de aandacht brengen van een leuk product. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan ik bijvoorbeeld een review schrijven over mijn ervaring met het product.

Bij het schrijven van een review probeer ik het product altijd zelf uit. Daarna schrijf ik er een blog over. De foto’s maak ik zover mogelijk het liefst zelf maar kunnen natuurlijk ook aangeleverd worden (ik gebruik ook regelmatig rechtenvrije foto’s). Tot slot zorg ik ervoor dat het artikel een link naar de website van de verkoper bevat.

Een link naar de review plaats ik ook op het Dagelijkse Zaken Twitter account.

Heb je andere leuke ideeën voor samenwerking? stuur dan een mailtje naar info@dagelijksezaken.nl