Het WK 2014 in Brazilie op TV

Het WK is weer begonnen. Ditmaal in Brazilië. Normaal gesproken kijk ik niet zo heel veel naar voetbalwedstrijden en programma’s op tv. Soms op zondagavond Studio Sport. Maar tijdens toernooien als het EK en WK ga ik toch altijd weer vaker kijken. Al neem ik me van tevoren vaak voor dit niet te doen. Ook dit jaar heb ik weer snel afscheid genomen van mijn goede voornemens en alweer veel wedstrijden gezien. Waarschijnlijk volgen er nog veel meer….. 

De meeste wedstrijden kijk ik gewoon bij de NOS en soms een match ‘op’ België. Tijdens wedstrijden wil ik nog wel eens overschakelen naar een buitenlandse zender – voor zover die de wedstrijd uitzenden – om even te kijken hoe de sfeer daar is wanneer zij spelen. Altijd leuk om te zien!

Dit jaar kan je voor achtergrondinformatie bij drie Nederlandstalige (praat)programma’s terecht:NOS Studio Brasil, VI op RTL4 en Diabo op Sporza/Canvas.

Meestal schakel ik live een beetje tussen Studio Brazil en Diabo. Vooral tijdens de lange NOS reclames. Ik heb wel een lichte voorkeur voor Diabo! Naar VI kijk ik slechts heel af en toe.

Verder kijk ik (in de herhaling) wel eens naar Hotel M, een zomerprogramma op één. Ook daar is momenteel aandacht voor het WK maar dan wat luchtiger én met andere gasten dan in de voetbalprogramma’s. Daar komen vaak dezelfde mensen aan het woord.

Maar één van de leukste gasten in de verschillende tv-programma’s rond het WK blijft voor mij Messi, de Teckel van Hugo Borst. Die scharrelt op z’n gemakkie wat rond in de studio en geeft het programma een bijna huiselijke sfeer. TeckelMessi-Twitter

 

 

Philippe Geschreven door:

Op Dagelijkse Zaken schrijf ik over van alles en nog wat; gadgets, reizen, computers, eten, muziek, filmpjes etc. Eigenlijk alles wat het leven leuk en bijzonder maakt. Daarnaast schrijf ik (in opdracht) voor andere websites en heb ik een blog over mijn chronische darmaandoening.

2 Reacties

 1. Pete Gleeson
  29 juli 2014

  Hi! I’m at work surfing around your blog from my new iphone 4!
  Just wanted to say I love reading your bloig and look forward
  to all your posts! Carry on thee outstanding work!

 2. Gerardo Mccrae
  21 juli 2014

  Very soon this site will be famous among all blogging people, due to it’s fastidious posts

Reacties zijn gesloten.