Wakker blijven achter het stuur

Gisteren was er in het RTL4 programma EditieNL aandacht voor vermoeidheidsdetectie in nieuwe auto’s. Daarmee moet voorkomen worden dat je tijdens het rijden achter het stuur in slaap valt. Een goede ontwikkeling maar op dit moment alleen nog in nieuwe (duurdere) auto’s beschikbaar. Toch is er een heel simpel en goedkoop alternatief…. 

Omdat ik zelf regelmatig lange autoritten maak en wil voorkomen dat ik – vooral wanneer de omgeving bekend of saai is – in slaap val, heb ik een eenvoudig anti slaap alarm gekocht.

Dit simpele, kleine apparaat bevestig je achter je oor en geeft een piepgeluid wanneer je hoofd in een bepaalde hoek omlaag gaat. Wanneer je het hoofd weer opricht stopt het alarm ook weer.

Inmiddels heb ik het al vaak gebruikt en het werkt perfect! Zo goed zelfs dat ik het in mijn kleine webshop ben gaan verkopen.
Kosten? Slechts €3,99 incl. verzendkosten binnen Nederland!

Interesse? Klik dan hier om er één te kopen.

 

2

black

 

 

Philippe Geschreven door:

Op Dagelijkse Zaken schrijf ik over van alles en nog wat; gadgets, reizen, computers, eten, muziek, filmpjes etc. Eigenlijk alles wat het leven leuk en bijzonder maakt. Daarnaast schrijf ik (in opdracht) voor andere websites en heb ik een blog over mijn chronische darmaandoening.