Game of Thrones kijken zonder abonnement?

Het laatste seizoen van de polupaire serie Game of Thrones is inmiddels een paar weken geleden van start gegaan. Maar om de Serie te kunnen volgen heb je een Ziggo abonnement nodig, of misschien toch niet…

Die laatste vraag wordt mij de laatste tijd regelmatig gesteld.
En inderdaad. Om Game of Thrones (GoT) in Nederland legaal te kijken heb je het Ziggo Movies & Series L of XL pakket nodig. Dit laatste pakket kost €11,95 per maand. De eerste is gratis wanneer je een Vodafone abonnement èn Ziggo internet en TV hebt.

Toch is het heel eenvoudig om de serie zondev abonnement online te volgen. Gratis, gewoon in je webbrowser, zonder VPN en zonder reclame. Je hoeft daarvoor bovendien niks te downloaden en deelt ook niks (zoals bij torrents wat inmiddels verboden is).

Echt legaal lijkt het mij echter niet. Maar met het bezoeken van een website ben je volgens mij niet illegaal bezig. Maar hé, ik ben geen jurist…

Dus mocht je het geld niet hebben voor een Ziggo Movies & Series pakket en de serie toch heel graag willen volgen, dan kan dit een alternatief zijn.
Maar voor niets gaat de zon op: in vergelijking met Ziggo Movies & Series is de beeldkwaliteit minder, is streamen lastig en is er geen ondertiteling. Ook is de site soms (door drukte) onbereikbaar. Maar ja, het is tenslotte gratis…
Als je het geld (ervoor over)hebt zou ik gewoon een abonnement op Ziggo Movies & Series afsluiten maar mocht dit te duur zijn dan kan dit een alternatief zijn.

Met een Smart TV surf je gewoon naar het webadres en op je smartphone, tablet of ipad tik je gewoon het webadres in je browser in. Eenvoudiger kan het niet.
Voor ik het vergeet; de website waar ik het over heb is Vumoo.

Overigens zijn op Vumoo veel meer (nieuwe) films te zien….

Klikbare link naar Vumoo
Philippe Geschreven door:

Op Dagelijkse Zaken schrijf ik over van alles en nog wat; gadgets, reizen, computers, eten, muziek, filmpjes etc. Eigenlijk alles wat het leven leuk en bijzonder maakt. Daarnaast schrijf ik (in opdracht) voor andere websites en heb ik een blog over mijn chronische darmaandoening.