The Common Linnets 2.0

De afgelopen twee dagen was Waylon trending in Nederland. Waar was hij? De zanger en helft van het duo The Common Linnets was al dagen ‘zoek’.

Gelukkig is hij springlevend en liet hij gisteren op Twitter weten dat hij er weer was.

Gisteravond was hij te gast bij RTL Late Night om uitleg te geven. Voor het interview was al duidelijk geworden dat The Common Linnets een project van Ilse de Lange is, Waylon verder gaat met zijn eigen solocarrière en Jake Etheridge zijn (tijdelijke) vervanger in The Common Linnets is. Jake Etheridge schreef overigens ook mee aan Calm after the storm.

Waylon mist waardering van Ilse – RTL LATE NIGHT

Ter promotie van het album toert Ilse de Lange momenteel door Europa. Etheridge vervangt daarbij Waylon. Op 21 juni treden Ilse en Waylon (volgens Waylon) nog wel eenmalig samen op als The Common Linnets tijdens het Tuckerville festival. Daarna gaat Waylon verder met zijn solocarrière en zal een vervanger zijn plaats innemen.

Een klein stukje van The Common Linnets 2.0:

Common Linnets singen ihren ESC-Hit “Calm after the Storm” im BILD-Studio

Ook voor muziek ga je naar bol.com

Philippe Geschreven door:

Op Dagelijkse Zaken schrijf ik over van alles en nog wat; gadgets, reizen, computers, eten, muziek, filmpjes etc. Eigenlijk alles wat het leven leuk en bijzonder maakt. Daarnaast schrijf ik (in opdracht) voor andere websites en heb ik een blog over mijn chronische darmaandoening.