Over

kopfoto-blogLeuk dat je mijn blog bezoekt!

Bloggen is eigenlijk bij toeval op mijn pad gekomen toen ik enkele jaren terug door een chronische ziekte regelmatig thuis kwam te zitten. Ik wilde wat doen maar had erg weinig energie.
Langzaam ontstond het idee om over mijn ziekte te gaan schrijven. Dat was mijn eerste blog en het begin van mijn leven als blogger
. Inmiddels gaat het gelukkig een stuk beter, ook al ben ik niet genezen. Dat is helaas niet mogelijk.

Omdat ik het bloggen leuk vond maar ook over andere onderwerpen dan mijn ziekte wilde schrijven ben ik met Dagelijkse Zaken begonnen. Ditmaal dus niet over één onderwerp maar over van alles en nog wat. Dingen die het leven leuk en bijzonder maken; dagelijkse zaken.
Ondertussen schrijf ik niet meer alleen voor dagelijkse Zaken maar ook in opdracht voor andere websites.

Omdat de onderwerpen op mijn blog nogal uiteen lopen is Dagelijkse Zaken moeilijk in een hokje te plaatsen. Het is geen gadgetblog, geen lifestyleblog en ook geen geen reis- of foodblog. Zelf noem ik het een lifeblog. Anderen zeggen weleens mixed blog.
Hoe je het ook noemt, internetters weten mij inmiddels te vinden; de afgelopen jaren bezochten steeds meer mensen de website. Het liefst zou ik er een groter platform van maken met meer onderwerpen en dagelijkse nieuwe content. Helaas heb ik daar als éénpitter gewoon de tijd en energie niet voor (Ik sta altijd open voor ideeën en voorstellen).

Maar bloggen kost naast veel tijd ook geld. Om de kosten van deze website te drukken haal ik mijn inkomsten deels uit de affiliatie links die ik bij bepaalde producten plaats.
Wanneer je via zo’n link een product koopt ontvang ik een heel klein percentage zonder dat het jou wat kost. Je steunt daarmee wel mijn blog!
Omdat ik zelf geen webshop of winkel heb ben ik volledig onafhankelijk en kan ik altijd mijn eerlijke, eigen mening geven bij alles waar ik over schrijf.

Heb je een suggestie of een vraag?  Stuur dan een mailtje naar info@dagelijksezaken.nl.

Ik hoop dat je mijn blogs met plezier leest!

Pнıʟıρρε

E-mail contact

De website verzamelt geen privacygevoelige informatie van bezoekers!
De informatieverzameling beperkt zich tot bezoekersaantallen, tijdstip, duur en herkomst (zie privacybeleid).