Gaat dit de nieuwe vakantie-trend worden?

Tijdens de kerstvakantie 2012 wandelden drie conservatorium studentes langs het Mjøsameer in Noorwegen en vroegen zich af hoe koud het zonder trui zou aanvoelen.

Het bleek erg mee te vallen. Ze waren aangenaam verrast over het vrije, natuurlijke gevoel dat het bij ze teweeg bracht. Inmiddels zijn ze eraan verslaafd geraakt.

Zo ontstond eigenlijk het idee om een project te beginnen, het “Topless Tour Project”. Een project waarbij de dames iedere vakantie of reis een foto van hun naakte rug nemen.

Op Instagram hebben de Britse Olivia Edginton (20) en Lydia Buckler (21) en de Noorse Ingvild Marstein (20) in korte tijd al meer dan 9000 volgers. Ook op Facebook hebben ze bijna 6000 likes. Wereldwijd volgen verschillende mannen en vrouwen inmiddels hun voorbeeld.

Komende zomer gaan de drie dames naar Italië, Kroatië en Zweden….

 

the_topless_tour on Instagram

The Topless Tour

Philippe Geschreven door:

Op Dagelijkse Zaken schrijf ik over van alles en nog wat; gadgets, reizen, computers, eten, muziek, filmpjes etc. Eigenlijk alles wat het leven leuk en bijzonder maakt. Daarnaast schrijf ik (in opdracht) voor andere websites en heb ik een blog over mijn chronische darmaandoening.