TastyClub: Same Place, Lower Price

Met deze slogan trok de pitch van Tasty Club onlangs mijn aandacht op een startup website. Omdat ik altijd geïnteresseerd ben in voordelig èn lekker uit eten was mijn belangstelling gewekt. Wat is dit voor club?

Tasty Club blijkt een nieuw Nederlands bedrijf te zijn die een digitale restaurant kortingspas uit geeft. Geen fysiek pasje maar een app op je telefoon (Android en iOS).

Hoe het werkt

Het werkt eigenlijk heel simpel. Voor een vast bedrag per maand-kwartaal- half jaar of jaar krijg je 25% korting op de totale rekening, inclusief drankjes, bij aangesloten restaurants. Dat klinkt natuurlijk goed maar zitten ‘mijn soort’ restaurants daar ook tussen?
Op hun website is een goed overzicht te vinden van alle deelnemende restaurants. Dat zijn er inmiddels ruim 500 en blijft toenemen. Het blijkt dat er ook voor ons heel wat tussen zit.
Bij het zoeken naar een restaurant kan je aangeven wat voor soort restaurant, welke prijsklasse, voorzieningen en welke keuken je zoekt. Ook is het mogelijk om op waardering van andere Tasty Club gebruikers te zoeken.
Door op het restaurant van je keuze te klikken ga je naar de website waar informatie over het restaurant te vinden is en de ervaringen van andere clubgenoten te lezen zijn. Van daar uit is het mogelijk om door te klikken naar de website van het restaurant om bijvoorbeeld de kaart te bekijken.

Heb je in de app (of op de website) een restaurant gevonden, dan reserveer je en geef je aan dat je gebruik maakt van de Tasty Club app. Eenmaal in het restaurant hoef je vervolgens alleen nog maar de kortingspas in de app te laten zien. Makkelijker kan haast niet!

Tasty Club Den Haag
Restaurants Den Haag

 

De kortingspas geeft je 25% korting op de hele restaurant rekening en is met maximaal 4 personen te gebruiken. Dus je vrienden of ouders kunnen ook mee.

Voordeel

Het grote voordeel van deze pas is natuurlijk dat je de kortingspas altijd op je telefoon bij je hebt. Super handig wanneer je ergens in Nederland bent en spontaan besluit nog lekker – en voordelig – wat te gaan eten. In de praktijk is er altijd wel plek in een restaurant.
Een ander groot voordeel is dat je in de aangesloten restaurants gewoon uit de kaart kan kiezen. Je krijgt dus niet zoals bij andere kortingsbonnen (bijvoorbeeld  Groupon) een aangepast menu waar je uit moet kiezen. Je hebt totale vrijheid om te kiezen wat jij wilt eten en drinken.

In de praktijk is deze kaart voor ons aantrekkelijker dan andere kortingskaarten of bonnen. Dit komt omdat wij graag een glaasje lekkere wijn drinken. Dat valt normaal gesproken altijd buiten de korting waardoor de rekening toch snel oploopt. Bij de Tasty Club krijg je ook over de drankjes 25% korting. Uiteindelijk ben je daardoor toch voordeliger uit!

taste-club aanbieding oktober 2016

Philippe Geschreven door:

Op Dagelijkse Zaken schrijf ik over van alles en nog wat; gadgets, reizen, computers, eten, muziek, filmpjes etc. Eigenlijk alles wat het leven leuk en bijzonder maakt. Daarnaast schrijf ik (in opdracht) voor andere websites en heb ik een blog over mijn chronische darmaandoening.

Een reactie

  1. Janny
    20 november 2016

    Heerlijke app! ??

Reacties zijn gesloten.