Zomaar even een uurtje in Parijs!

Zaterdag was het zover; de eerste herfstachtige dag van dit jaar. Zat ik de avond er voor nog lekker tot laat met een wijntje buiten, zaterdagochtend hadden zelfs de honden er geen zin in! En die hadden geen wijn op…! 

Niet dat ik (te) veel wijn op had. Het is na een mooie, warme zomer gewoon weer even wennen aan het grijze weer, de lagere temperatuur, regen en ….. binnenzitten in een shirt met lange mouwen. Gelukkig dat er koffie is….en een croissantje!

Met de laptop op schoot worstel ik me door mijn verschillende mailboxen. In één daarvan kom ik dit mooie Time-Lapsefilmpje tegen dat iemand me heeft toegezonden.
De afzender van dit mailtje weet dat ik een liefhebber van dit soort Time-Lapse- en Dronefilmpjes ben. En van Frankrijk….. en Parijs….. en internet…. en koffie met een croissantje. Helemaal op een herfstachtige zaterdagochtend!
Vanmorgen moet ik die dingen maar eens combineren.

Onder het genot van enkele bakken koffie en wat minder croissantjes bekijk ik tientallen ‘Parijs’ filmpjes. De filmpjes zijn over het algemeen best leuk om naar te kijken maar die muziek…… Ik heb op een gegeven moment het geluid maar uit gezet en zelf een muziekje opgezet!

Met de rest van de zaterdag is het overigens wel goed gekomen; ik was zeer productief. Misschien moet het maar herfst worden?

 

https://youtu.be/oqB4aGJpC3U

 

https://youtu.be/49z9b2lgB6k

La Défense, Parijs Drone filmpje:

 

 

 

 

Philippe Geschreven door:

Op Dagelijkse Zaken schrijf ik over van alles en nog wat; gadgets, reizen, computers, eten, muziek, filmpjes etc. Eigenlijk alles wat het leven leuk en bijzonder maakt. Daarnaast schrijf ik (in opdracht) voor andere websites en heb ik een blog over mijn chronische darmaandoening.